SRPAK : POSJETILA ME IVA KOPRIVA – IVA: LAŽE, POSLAO JE RASHODOVANU LADU PO MENE

Pošto nam se naša kolumnistica Iva Kopriva nije javila ni ništa napisala već dva mjeseca Muralist se našao pred bankrotom jer ga više nitko ne čita. Prihoda od oglasa, reklama i političke propagande skoro da i nema. Sreća je samo u tome da Muralist svoje izvjestitelje ne plaća kao Pavić Butkovića pa smo nekako uspjeli preživjeti ova turbulentna vremena.

Ipak, sve nas je zabrinjavao Ivin nestanak pa smo angažirali agenciju za istraživanje javnog mnijenja „Lapsus minus“ koja je bila jeftinija od poznatije „Ipsos puls“ da pronađe Ivu i usput sondira javno mnijenje u Murskom Središću.

Privatni detektivi Lapsusa odmah su krenuli u istraživanje i na telefonske rezultate nismo dugo čekali. Od tisuću ispitanih njih 80% je reklo da je Iva pobjegla svom ljubavniku Peri Ščegetavčeku u Zagreb, 10 % smatra da je odapela od starosti, 5 % misli da je na braniteljskom prosvjedu u šatoru, dok 5% nema nikakvo mišljenje.

Kako je ova anketa objavljena u svim hrvatskim medijima, pročitala ju je naravno i Iva Kopriva koja nam se napokon javila i to veoma ogorčena i uvrijeđena.

„Sram vas bilo, od kakve to anonimne agencije naručujete istraživanje ? To me kao ženu duboko vrijeđa. Moj vas se ljubavni život ne tiče, pa nisam vam ja Severina ! Imam ja i drugo istraživanje i to od najbolje i vrhunske agencije „Ipsos puls“ provedeno na 10 tisuća ispitanika. Njih 110 % tvrdi da sam na braniteljskom prosvjedu u Zagrebu što je i cijela istina.

Svoj boravak u metropoli iskoristila sam i za posjet starom prijatelju Peri Ščegetavčeku, vašem dopisniku iz Zagreba. Dok je imao viagre bio je dobar, a kad su mu tabletice nestale vratila sam se u šator.

Da bi me vratio u Središće Muralist je pribjegao i prljavim trikovima. U suradnji sa gradonačelnikom poslali su mi poziv da kao primateljica socijalne pomoći moram čistiti snijeg po gradu. Nazvala sam Srpaka koji mi inače nije sklon i on mi je rekao da dođem kod njega i da se možemo sve dogovoriti. Čak mi je ponudio da si lopatu mogu izabrati sama.

Izmislio je i da sam ga tajno posjetila, no to nije istina. Jedina istina je da je on u Zagreb poslao komunalnog redara sa starom i rashodovanom Ladom da me prisilno privede na čišćenje snijega. Sva sreća što ta Lada nema ugrađeni GPS pa se komunalac izgubio u velegradu i jedva se do Nove godine vratio kući.

Ja sa braniteljima ostajem u šatoru, ako treba i do Uskrsa, a vi se u Središću snalazite bez mene.“

Evo dragi čitatelji, ovo su činjenice vezane za Ivu Koprivu. Rezultate istraživanja javnog mnijenja u Murskom Središću donosimo uskoro.

iva 2