SREDIŠĆANSKE MAŽORETKINJE ODLAZE NA DRŽAVNO PRVENSTVO U KOPRIVNICU

U Koprivnici  će se od 21.do 23.travnja 2017.godine u  održati 21. državno prvenstvo u mažoret plesu. Na ovom velikom plesno-sportskom natjecanju sudjelovat će 750 natjecateljica i natjecatelja  iz 25  gradova i općina Hrvatske.

Udruga Mažoretkinja Murskog Središća u Koprivnicu putuje sa 51-om djevojkom i djevojčicom  koje će se  natjecati sa 8 koreografija u raznim dobnim i natjecateljskim kategorijama. Solo s rekvizitima najmlađi i kadeti, duet s rekvizitma kadeti, kategoriji tradcionalni mažoret ples minime mlađe, kategoriji zastava, kategoriji pomponi najmlađi i marširajuća grupa mlađi juniori i juniori.

Samo natjecanje odvijat će se u dvorani srednje škole grada Koprivnice,a svečano će otvaranje biti upriličeno na trgu u Koprivnici u petak s početkom u 18,00 sati kada će sa zastavama gradova i općina na čelu povorke ,prodefilirati svi natjecatelji u svečanim odorama.

Odlazak na ovogodišnje državno prvenstvo kruna je naših dugomjesečnih priprema, marljivog vježbanja i odricanja u mnogočemu, kako bi svoj rad i trud, te dio Hrvatske iz kojeg dolazimo predstavile na što bolji i ljepši način.

Velika zahvala ide svima onima koji nas  do ostvarenja zacrtanih ciljeva i želja prate, podupiru na bilo koji način  i samim time vjeruju u nas.

(Lara Podgorelec, foto UMMS)