Središćanac Bojan Bračko: Zadovoljan sam svojim nastupom u kvizu Potjera!

Jučer 12. lipnja emitirana je pretposljednja ovosezonska emisija kviza Potjera na prvom programu HRT-a. Kviz vodi popularni Tarik Filipović, a iz pouzdanih izvora saznajemo da će ga u novoj sezoni zamijeniti Joško Lokas.

Svoj drugi nastup u ovom popularnom i gledanom kvizu zabilježio je Bojan Bračko, poznati međimurski kvizoman iz Murskog Središća. Evo što je izjavio za Muralist.

“Nakon predstavljanja i igre na ploči Potjere, odlučio sam govoriti međimurski tj. serjojnski, jer kaj smo mi hujši od npr. Dalmatincov….

Prva minuta sasvim solidna, 5 odgovora i osvojenih 17.500 kn, zatim nastup na ploči  vrlo siguran i bez greške.

Time sam ostvario plasman u završnu potjeru protiv lovca Krešimira Međerala Sučevića. U završnoj potjeri u 2 minute Ivan i ja branili smo 67.500 kn, ali smo bili prespori u odgovaranju i imali samo 8 koraka prednosti pred lovcem.

To je premalo za Krešimira Međerala Sučevića, koji je najkvalitetniji lovac i odličan znalac svega i svačega. Međutim, kako nije znao odgovor na čak 5 pitanja, a mi smo ga u svih 5 slučajeva uspješno vraćali, borba je trajala doslovno do zadnje sekunde, ovaj puta nažalost u lovčevu korist. Malo je Tarik ubrzao sa čitanjem pitanja tako da je lovac stigao odgovoriti… Bilo je to novo iskustvo, a vjerujem da će sljedeći nastup u Potjeri biti uspješniji.“

(rt, foto: snimka zaslona)