SNIMANJE LIJEPOM NAŠOM – DOBRANIĆ GLATKO ODBIO, A SRPAK OBJERUČKE PRIHVATIO

Nakon ranijih odbijanja Mursko će Središće krajem listopada doživjeti snimanje emisije Lijepom našom! Središćanci će tako plesni i glazbeni pregled međimurskog folklora moći uživo pratiti 22. listopada u gradskoj sportskoj dvorani. Donosimo prodajna mjesta ulaznica!

 

Pred tri je godine Branka Uvodića pri prijedlogu snimanja emisije Lijepom našom u Murskome Središću tadašnji gradonačelnik Josip Dobranić glatko odbio. Kao razlog je naveo nemogućnost financijskog pokrivanja događaja, vjerojatni financijski gubitak za Grad i nedovoljan broj raspoloživih djelatnika. Ove će se godine stoga u Murskome Središću javno snimanje ove poznate emisije koja popularizira folklornu glazbu i ples, odvijati po prvi put.

Početkom je tjedna, u ponedjeljak, 22. rujna, u Murskome Središću stoga održan službeni sastanak organizacijskog odbora za snimanje emisije Lijepom našom. Javno je snimanje emisije dogovoreno tako za srijedu, 22. listopada, u 19 sati u središćanskoj sportskoj dvorani. 

Organizacijskom su dogovoru u Gradskoj vijećnici prisustvovali predstavnici Grada Mursko Središće i Hrvatske radio televizije na čelu sa gospodinom Brankom Uvodićem, urednikom i voditeljem emisije „Lijepom našom“.  Utanačeni su i detalji i uvjeti snimanja, obveze Grada i HRT-a, a načelno su dogovoreni i estradni izvođači koji će nastupiti u emisiji.

Ulaznice se za snimanje emisije mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Gradska knjižnica i čitaonica Mursko Središće
Turistička zajednica Općine Nedelišće
Caffe bar San, Sivica
Caffe bar Arles, Sveti Martin na Muri
Caffe bar Route bar 99, Štrukovec
Caffe bar Route bar 66, Selnica
Beach bar Trska, Mursko Središće
TK Cimper, Mursko Središće
blagajna Kulturnog doma Lendava – Gordana Škrlec
Lero bar Petišovci – Marija Rob

izvor: vecernji.hr (http://www.mnovine.hr/)