SLOBODNO PARKIRANJE U DVORIŠTU POLJOPRIVREDNE ZADRUGE

Od danas (27.12.2014.) građani mogu svoje osobne automobile parkirati u dvorištu  Poljoprivredne zadruge u samom centru grada.

Gradonačelnik Dražen Srpak ishodio je tu pogodnost zbog same lokacije parkirališta koje se nalazi između dviju pekara, a ispred kojih vozači zaustavljaju vozila na samoj cesti kako bi kupili svježi kruh, peciva ili druge pekarske proizvode.

Prije su građani parkirali po nogostupu, a sada im je to onemogućeno zbog postavljanja zaštitnih stupića. No izgleda da ih ni to nije omelo pa zaustave vozilo na cesti, upale sva četiri žmigavca i obave kupovinu koja u pravilu traje samo nekoliko minuta, ali i to je dovoljno da se poremeti normalno odvijanje prometa.

Pošto je to najkritičnija lokacija u gradu, parkiralište u dvorištu  Poljoprivredne zadruge idealno je za „leteće“ kupce koji će ga moći koristiti svaki dan od 6,00 – 20,00 sati.

Postavljena je i nova tabla na kojoj uz ostalo piše i to da građani parkiralište koriste na vlastitu odgovornost, što znači da za eventualne štete nastale na automobilima sami odgovaraju. (rt)

staza 2