Šetnica sv. Barbare u Murskom Središću dobila novi sadržaj – “Me Gusta” nudi gurmanske specijalitete te još puno toga!

Šetnica sv. Barbare uz rijeku Muru u Murskom Središću sve se više obogaćuje novim sadržajima koji šetnje čine ljepšim, boljim, zanimljivijim. Naravno da nakon šetnji ljudi malo ogladne, ali to više nije problem.

Krajem prošle godine otvoren je objekt brze prehrane “Me Gusta” koji nudi uz više vrsta burgera još i pizze, čevape u lepinji, tople sendviče, hot dogove te druge gurmanske specijalitete. Također možete uživati u toplim i hladnim napitcima, a sve to po vrlo povoljnim cijenama.

U vrućim ljetnim danima osvježiti se možete, naravno i s izvanrednim sladoledom. Svi koji su već kušali dio ponude iz “Me Gusta” imaju samo riječi pohvale za zaista ukusnu i raznoliku hranu za koju kažu da je nešto najbolje što su kušali u ovakvim vrstama objekata.

“Me Gusta” radi svaki dan, od ponedjeljka do petka od 10-22 sata, a subotom, nedjeljom i praznicima (blagdanima) od 12-22 sata.

Kad posjetite ovaj objekt bez obzira jeste li došli na šetnju ili ne, osobno ćete se uvjeriti u kvalitetu “Me Gusta” koja je vrlo brzo postala poznata u najsjevernijem gradu te njegovoj bližoj i široj okolici.

R. Tomanić