Selnica: Veliki rally 2024. godine u Međimurju

Danas se u dvorani Doma kulture u Selnici, na inicijativu načelnika Općine Selnica, Ervina Vičevića, održao radni sastanak vezan uz organizaciju rallyja u svibnju 2024. godine.

Sastanku su prisustvovali Siniša Baksa predstavnik Autoklub Blacklisted, Vladimir Golub i Mato Šebalj ispred Autokluba Delta, Katja Zadravec, direktorica odjela prodaje i Ivica Kutnjak voditelj odjela informatike  u Termama Sveti Martin i predsjednik Općinskog vijeća Općine Sveti Martin na Muri te načelnici susjednih općina: Sveti Martin na Muri – Martin Srša, Sveti Juraj na Bregu – Anđelko Nagrajsalović, Štrigova – Stanislav Rebernik i Gornji Mihaljevec – Goran Lovrec. Načelnik općine Selnica se na početku zahvalio kolegama načelnicima na odazivu i podršci same inicijative za dovođenje ovako velikog događanja na područje Međimurske županije.

Napomenuo je kako je takva vrsta događanja bila davne 2004. i 2007. godine te da bi 2024. godina bila dvadeseta godišnjica od prvog rallyja u Međimurju. Na sastanku je dogovoreno da će glavni organizator biti Autoklub Blacklisted, suorganizatori će biti općine na čijem će se području nalaziti rally staze,  dok će tehnički izvoditelj biti Autoklub Delta.

Općina Selnica