Rusija-Hrvatska na velikom platnu, prije utakmice Murska alka, a poslije koncert Učiteljica

DANAS VAS NA ŠETNICI UZ RIJEKU MURU OČEKUJE MURSKA ALKA, GLEDANJE UTAKMICE NA VELIKOM PLATNU POD ŠATOROM, BESPLATNI  KONCERT UČITELJICA I GLOBUS BENDA

 SUTRA NA ŠRC “ZALEŠĆE” KUHANJE GRADSKIH KOTLIĆA

Rudarski zbor Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće u subotu 07. srpnja 2018. godine s početkom u 17,00 sati na šetnici uz rijeku Muru organiziraju ekipno natjecanje “Murska alka”. Nakon „Murske alke“, a prije gledanje utakmice  Hrvatska – Rusija koja će se prikazivati na platnu, pod šatorom na šetnici uz rijeku Muru od 19:00 sati atmosferu će zagrijati Globus bend.

Hrvatska nogometna reprezentacija znanjem i upornošću plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Pod šatorom na platnu na šetnici uz rijeku Muru u subotu 07. srpnja 2018. godine s početkom u 20:00 sati prikazivati će se utakmica vatrenih protiv domaćina Svjetskog prvenstva. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju podržati našu reprezentaciju.

Nakon utakmice na pozornicu nam dolaze atraktivne UČITELJICE.  S početkom u 22:00 sata zabavljati će vas sa poznatim hitovima „Luda kuća“, „Ako mi se ne spava“, „Dunav“, „Kapetane hvala“. Koncert je naravno besplatan,  a nakon njih još jedanput će na pozornicu doći Globus bend.

U nedjelju 08. srpnja 2018. godina na športsko rekreacijskom centru „Zalešće“ kuhati će se već tradicionalni Gradski kotlići. Ekipe iz područja grada Mursko Središće i susjednih naselja vrše zadnje pripreme oko pripremanja sastojaka za kuhanje koje financijski pokrivaju Turistička zajednica Grada Mursko Središće i Grad Mursko Središće. Podjela jela biti će u 12:00 sati, a za dobru atmosferu pobrinuti će se tamburaški sastav „Zrin“.

Pozivamo vas da i ovog vikenda posjetite kulturno – zabavnu manifestaciju „Ljeto uz Muru 2018.“ i uživate u mnogobrojnim raznolikim događajima.

(GMS, foto TT)