RUDAROVCI UREĐUJU SVOJE SPORTSKE PROSTORE

Miruje lopta na zelenom travnjaku Šuderke. Igrači su sa trenerima preselili  u prostore Sportske dvorane u M. Središću. No to ne znači da se na Šuderki ne odvijaju  aktivnosti. Dapače , vrijedni članovi IO NK Rudara sa prijateljima kluba  prionuli su poslu te krenuli u osvježavanje i  obnovu sportskih prostorija  na igralištu.

Tomo , Vladek ,Igor- Bolta , Jura dali su si puno truda kako bi svlačionice, kupaonice, prostorije za suce i za oko 120 igrača dočekale u čim ljepšem izdanju. Okrečene su prostorije postavljeni novi itisoni , osvježena i dobro očišćena keramika. Uglavnom čini se sve da  bi igrači imali čim bolje higijenske uvjete na svojoj omiljenoj Šuderki. Čeka  se još poboljšanje vremenskih prilika pa da se uredi i okoliš

U Rudaru su  posebno zahvalni OPG-u Zobić i Klesarstvu Novak koji su svojim sponzorstvom  pomogli u nabavi materijala za obnovu prostorija. 23. siječnja 2016. godine pod vodstvom trenera Smiljana Liklina pripremama započinje seniorska ekipa , dok će se mlađe kategorije na igralište Šuderka iz Športske dvorane preseliti kasnije.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

svlačionice 008

svlačionice 010

svlačionice 015

svlačionice 021

svlačionice 023

svlačionice 025

svlačionice 026

svlačionice 029