RUDAR CIMPER USPJEŠNO ORGANIZIRAO KESTENIJADU

Košarkaši Rudar Cimpera u subotu su ujutro u gradskom parku organizirali kestenijadu. Uz pečene kestene i gemište,prodavali su i godišnje karte u nadi da zarade nešto novaca za klub koji se nalazi u teškoj financijskoj situaciji.

Kestenijada je bila pun pogodak, odazvalo se mnogo ljudi, a kesteni koje je klub nabavio iz Vugrišinca bili su stvarno ukusni i fini. Kestene su pekli igrači prve momčadi sve do 13.30 sati, a nakon toga s kestenijadom se nastavilo ispred sportske dvorane od 15 sati pa sve do završetka prvog domaćeg susreta A-2 lige sjever protiv Grafičara iz Ludbrega koji je počeo u 18 sati.

Spomenimo da su kestene došli kupiti prijatelji kluba iz Čakovca, zatim biciklisti iz Zagreba koji su bili gosti BK “Mura avantura“, čak četiri kilograma kupili su bikeri iz Češke, kao i članovi KK “Rudar Cimper“, navijači, roditelji igrača i mnogi drugi. Treba spomenuti i veliku organizacijsku pomoć klubu od strane caffe bara “Art“ i njegovog vlasnika Drageca.

 

Kestenijada će postati tradiconalna i klub će je organizirati svake godine uoči prvog domaćeg prvenstvenog susreta.  (tekst Teo Cilar, foto R. Tomanić)