ROMSKI SVATI PROVEZLI SE GRADOM !

Romsko naselje SITNICE nekad se sastojalo od šatora i drvenih koliba, a danas je na putu da postane najljepša gradska ulica. Lijepe nove kuće, prekrasne fasade, skupocjene ograde, struja, voda, plin, asfalt i ostalo, da dalje ne nabrajamo.

Sve se to uredilo i izgradilo iz sredstava Europske unije, no ne mogu se požaliti ni na životni standard koji spada u srednju klasu.

Danas se ženio SREĆKO LEVAČIĆ, inače “gradski zaposlenik” na privremenom šestomjesečnom društveno-korisnom radu. Izgleda da ni on ,a ni negova supruga ili možda njihovi roditelji nisu žalili novac za svadbu koja će prema ovome viđenom na početku biti spektakularna.

Provozali su se gradskim ulicama na čelu sa ekipom motorista koji su ponosno vijorili Hrvatsku i Romsku zastavu. Za nima je slijedila “desetmetarska” limuzina koja više liči na neku jahtu nego na auto. Kolonu su zaključili mnogobrojni “debeli” auti poput mercedesa, BMV-a, audija…

Romi su poznati kao veseli narod koji voli pjesmu i ples, a kad je u pitanju svadba i vjenčanje, ako se ima, ne štedi se ni na čemu.

MURALIST mladencima želi sretan brak i puno djece, što je kod njih ionako uobičajeno. ŽIVJELI MLADENCI !