Rekordi u Riveru – PUB kviz sve popularniji

Nova 2019. godina za serjojnsku pub kviz scenu počela je odlično – rekordima. Na prvom pub kvizu ove godine, a ukupno 20-tom u malo više od godinu dana, u utorak  08.01.2019. caffe bar River u Murskom Središću ugostio je čak 9 ekipa, što je novi rekord. Voditelj Robert Robi Srnec pripremio je raznolika, zahtjevna i zanimljiva pitanja, i više od 40 učesnika, što je također rekord, borilo se za kvizaški prestiž i primamljive nagrade sponzora.

Pobjednik je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stjepan Novak, Zvonimir Sabol i Goran Sabol) sa osvojenih 65 bodova –  i to je njihova rekordna 15. pobjeda u 19 održanih kvizova u Riveru, plus jedan revijalni kviz, i osvojili su poklon bon sponzora STARA VAGA.

Drugo mjesto u napetoj borbi znanja izborila je ekipa T.A.N.K. sa 57 bodova, a treće mjesto PEANUTS sa 56 bodova.

Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe ZIZI TOP – 48 bodova, BITKOJN 10 – 46 bodova, KONJSKA SURLA – 43 boda, BANDIĆEV KLUB ZASTUPNIKA – 39 bodova, VENERA – 32 boda i NAPOLITANKE – 27 bodova.

Ekipa T.A.N.K. pobijedila je u dodatnoj brzinskoj igri prepoznavanja poznatih svjetskih likova, koju igraju sve ekipe osim pobjednika KEŠ DŽONIJA, i osvojili su poklon bon sponzora MEĐIMURSKI DVORI.

Svaka od ekipa koje su sudjelovale u River pub kvizu zaslužila je i dobila poneku  vrijednu sponzorsku nagradu – poklon bonove, butelje vina i ulaznice za bazene.

Nagrade za 19. pub kviz osigurali su sponzori: Gril & caffe STARA VAGA Čakovec, Restoran MEĐIMURSKI  DVORI Lopatinec, Optika i satovi BRILJANT Čakovec, Vinarija BELOVIĆ Železna Gora, Rakije ŠKVORC Vratišinec i GRADSKI BAZENI Marija Ružić – Čakovec.

Sljedeći tj. 21. pub kviz u Riveru biti će 22.01.2019. godine (utorak) s početkom u 19,00 sati. Pozvani ste. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto: BBB