Razgovor frizerke i stručnog epidemiologa: Poslušajte kako si možete iz nosa štapićima izvaditi korona virus!

U audio zapisu donosimo snimku razgovora između gospođe Stubičar  i stručne djelatnice epidemiologije. Ona je iz Brezja kod Varaždina i razgovarala je s varaždinskom bolnicom, to jest njihovom epidemiologinjom. Ako razgovor  preslušate shvatiti ćete kako si sami iz nosa možete izvaditi korona virus, koliko je dotična osoba financijski oštećena zbog nekih „pravila i odluka“ i još puno toga u što možete povjerovati, ali i ne morate.

Ovaj zapis bio je dostavljen našoj novinarki Jasminki Podvez kojoj je profil na jednoj društvenoj mreži hakiran i nije u mogućnosti da ga normalno koristi. Evo što ona kaže:

“Iz nemogućeg broja pokušaja, ovo sam snimila s laptopa s mobitelom. Snimka je samo AUDIO, audio za koji ne znam je li  to šala ili luda stvarnost, no autentičnost svega potvrdila mi je sama gospođa Stubičar s kojom sam stupila u kontakt. Ona je po zanimanju frizerka, ali radi kao njegovateljica sa štićenicima u Austriji. Pošto nemam opciju podjele i prijenosa na naslovnicu, koristim se ovom primitivnom metodom. Ne znam, meni je ovo komedija, a vi prosudite nakon što poslušate ovaj razgovor.”

(R. Tomanić, Jasminka Podvez)

AUDIO ZAPIS: