Ravnatelju predane bilježnice s gradskim motivima za sve osnovnoškolce

Grad Mursko Središće u proračunu izdvaja značajna sredstva za djecu i mlade s područja grada Mursko Središće.  Od sufinanciranja dječjih vrtića, sufinanciranje izleta i maturalnih putovanja, besplatne članarine u Gradskoj knjižnici i čitaonici, sufinanciranje školske kuhinje za drugo dijete u obitelji 50%, a za treće i svako slijedeće 100%, sufinanciranje besplatnih udžbenika, sufinanciranja deficitarnih zanimanja, jednokratne novčane pomoći za srednjoškolce i studente, kupnja bilježnica i niz drugih programa.

Grad Mursko Središće je i ove godine za sve osnovnoškolce iz područja grada kupio bilježnice s gradskim motivima te tako financijski olakšao roditeljima školovanje djece. Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak je danas, 31. kolovoza 2018. godine bilježnice predao ravnatelju Osnovne škole Mursko Središće Elvisu Šariću kako bi iste, zajedno sa svojim suradnicima odnosno učiteljima, mogao, prvi dan početka nove školske godine, podijeliti svim učenicima. Bilježnice će naravno biti podijeljene i područnim školama u Peklenici, Hlapičini, dok će djeca iz naselja Štrukovec bilježnice pronaći na školskim klupama u Osnovnoj školi Selnica.

Gradonačelnik Dražen Srpak svim učenicima i učiteljima poželio je uspješnu novu školsku godinu, puno sreće, radosti, strpljenja i učenja odnosno stjecanja novog znanja i pripremanja za život.

(tekst i foto GMS, Marta Tuksar)