RADNOM AKCIJOM ULJEPŠALI OKOLIŠ NA ŠUDERKI

U NK Rudaru nisu aktivni samo natjecatelji već i članovi IO na čelu sa predsjednikom Tomislavom Nedjeljkom te prijatelji i navijači  kluba. Tako se jučer za vrijeme dok su prvotimci i pioniri vrijedno trenirali uređivao okoliš stadiona . Kosila se trava , čistili i spaljivali raznorazni otpaci, postavljena je nova oglasna ploča, počišćen je kanal uz sam rub stadiona.

 

 Bilo je puno posla, ali članovi izvršnog odbora kluba uz pomoć simpatizera te navijača uspješno su obavili zadani zadatak. Naime kako smo saznali od počasnog predsjednika , a ujedno i glavne  odgovorne osobe kluba  za izgradnju tribina i pomoćnih prostorija Zlatka Rajfa sakupljeni su svi papiri te dobivena građevinska dozvola tako da se uskoro može očekivati i sam početak radova.

 

 Još se mora pronaći glavni izvođač te sam projekt može krenuti i u fizičkom smislu. Svi koji su sami vršili gradnju znaju koliko je truda i brige pa i financija potrebno da bi se došlo do dozvole.

 

 

 

 Na sreću zahvaljujući najviše gospodinu Rajfu sve je na vrijeme napravljeno i izgradnja može početi. Koliko su svi oduševljeni idejom izgradnje govori i to da i najmlađi članovi kluba pomažu na akcijama , sa oduševljenjem gledaju skice na zidovima unaprijed se veseleći novim prostorijama i svlačionicama.

 

 Za svaku je pohvalu ovakav odaziv članova kluba i mogu poslužiti za uzor drugim udrugama kod koji nažalost takav entuzijazam nije prisutan. Na kraju same radne akcije fino su prijale pečene kobasice i jeger koji su također akcijaši sami financirali.

 

                                                                                                      (Z. Rihtarec)