RADNICI FIRME „JULIANA NAILS“ U MURSKOM SREDIŠĆU SVAKODNEVNO SU U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI !

Ovo piše na službenoj web stranici (http://www.juliana-nails.hr/) firme koja svoje postrojenje ima i u Murskom Središću u prostorijama bivšeg Modeksa.

Juliana Nails brand stvoren je 2003. godine, i kao austrijska tvrtka, vrlo smo ponosni na naših 8 salona diljem Austrije!

Danas imamo zadovoljne klijente diljem Europe! Neke od zemalja u kojima se koriste Juliana Nails proizvodi su Austrija, Njemačka, Švicarska, Francuska, Mađarska, Slovenija, BIH, Srbija, Rumunjska.

Trenutno radimo na proširenju i na Skandinavske i Baltičke zemlje, Rusiju, Ukrajinu.

Juliana Nails asortiman danas obuhvaća sve proizvode vezane uz profesionalnu njegu i estetiku noktiju. Ipak, stalno se trudimo upotpuniti program ponude prema zahtjevima naših klijenata. Zato ne stajemo čak ni nakon 1300 proizvoda u asortimanu!

U našim centrima, osim proizvoda, nudimo i usluge. Od manikure, ugradnje i oslikavanja noktiju, masaže ruku, pa sve do pedikure i depilacije* te tretmana Garra Rufa ribicama*, ovdje smo da ispunimo Vaše želje!

Možemo se pohvaliti kako od sada u ponudi imamo Juliana Lashes! Naš potpuno novi proizvod! Juliana Lashes sa svim pripadajućim materijalima, u našim su centrima dostupne za ugradnju i za prodaju!

Danas Juliana Nails broj tri centra u Zagrebu (Maksimirska, Avenija Dubrovnik i Westgate Shopping City). Posebnu pažnju pridajemo kvaliteti naših proizvoda i usluga

Smatramo kako su naši zaposlenici ogledalo tvrtke, te svojim znanjem i stručnošću potvrđuju našu namjeru da uvijek budemo među najboljima u struci. Jasno je kako odličan proizvod nije dovoljan. Zato se trudimo da naši zaposlenici uvijek budu zadovoljni. I da dijele našu strast kada je njega i estetika noktiju u pitanju!

Na kraju, naši su klijenti najbolje jamstvo naše kvalitete. Možemo se pohvaliti lojalnim klijentima i partnerima, koji su prepoznali kvalitete i prednosti Juliana Nails branda, te nas svojim kriterijima kvalitete uvijek potiču na više, bolje i zanimljivije!

 

Da nije sve baš tako Muralistu je posvjedočio izvor koji iz razumljivih razloga želi ostati anoniman te je naveo sljedeće:

„Firma „Juliana Nails“ zakupila je u prostoru bivšeg Modeksa u Murskom Središću dvije hale koje upotrebljavaju kao skladišta i još jednu manju prostoriju koja im služi kao laboratorij, puniona i ostava za razne otrovne kemikalije. U tom prostoru rade nekvalificirani radnici kojima je život svakodnevno u opasnosti od mogućeg trovanja, požara ili eksplozije. Kemikalije su nestručno pohranjene, električni i zračni sustavi improvizirano napravljeni i sve to zajedno predstavlja opasnu prijetnju zdravlju i životu priučenih radnika od kojih neki nisu ni svjesni kakvoj su opasnosti izloženi. Zbog toga je od 12 zaposlenih polovica već dobila ili dala otkaz, došli su drugi, no pitanje je koliko će dugo ostati. Ovakvo ponašanje dotičnoj firmi u Austriji nije bilo dozvoljeno pa su došli kod nas gdje mogu raditi što god hoće bez ikakvih posljedica. Ima tu još dosta drugih nepravilnosti u poslovanju o kojima ne bih za sada govorio, a mogu samo reći da su nelegalne i zakonski kažnjive. Iza svega što sam vam rekao odgovorno stojim, a učinio sam to jer želim spriječiti neku veću nesreću koja se do sada, na sreću nije dogodila“

 

Svoje navode naš izvor potkrijepio je i fotografijama koje donosimo. Ako mjerodavni iz firme „Juliana Nails“ žele na ovo odgovoriti, Muralist će njihov odgovor rado objaviti. (R. Tomanić)