PRVO OKUPLJANJE UMIROVLJENICA NA ZAJEDNIČKOM DRUŽENJU

Jučer 02.03.2015 (ponedjeljak) u prostorijama za umirovljenike i starije osobe na bivšoj  autobusnoj postaji prvi put su se  sastale umirovljenice i osobe srednje dobi u zajedničkom druženju.

Odazvalo ih se sedam, ni malo ni puno , ali svakako poticajno za jednu lijepo osmišljenu ideju dugoročnog zajedničkog druženja .

“PODIJELITI SVOJE ZNANJE I VJEŠTINE SA DRUGIMA  , ZNAČI NE ŽIVJETI UZALUD.”

 

 

Ovo je moto zajedničkih druženja u radionicama koje će nadamo se iznjedriti nešto lijepo i korisno za naše starije gospođe , a i za samo naše mjesto. Družiti se pokazati da ni politika , ni vjera  ni raznorazna ogovaranja nisu cilj ove naše skupine sugrađanki već samo ugodno provedeno prijepodne sa prijateljicama .

Kako nam se približavaju Uskršnji praznici tako je prva i u širokom spektru ideja izrada tradicionalnih pisanica kao i uskršnjih ukrasa.

Svaki ponedjeljak u prostorijama pokraj TIZ-a na bivšoj autobusnoj stanici (ulaz sa zadnje strane – s placa) u vremenu 09-12 sati očekuju vas na zajedničkom druženju. Pridružite im se sa svojim idejama i znanjem  željno vas očekujemo.

(tekst i foto Z. Rihtarec)