PRVAKINJE HRVATSKE NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Ženska juniorska ekipa ŠRD “Mura” M.Središće   u sastavu  Iva Jagec, Ana Marija Mađarić i Valentina Dolenec  uz svog kapetana Zvijezdana Mađarića te Zdravka Doleneca inače ekipne juniorske prvakinje Hrvatske danas su se susrele sa gradonačelnikom  D.Srpakom kako bi mu predstavila jedan  od najvećih uspjeha gradskog sporta. Treba istaći da su uz naslov ekipne prvakinje veliki uspjeh postigle u posebno uojedinčnoj konkurenciji osvojivši tamo   prva dva mjesta  Iva Jagec zlatnu , a Ana Marija srebrnu medalju dok je Valentina Dolenec bila odlična četvrta.

 

 Već duže vrijeme su naše djevojke u vrhu tog lijepog ,zanimljivog i  atraktivnog sporta u kojem primat sve više preuzimaju žene riječi su kapetana ekipe Zvijezdana Mađarića. Pribor je jedan od važnijih elemenata u lovu ribe pa smo ove godine sa kvalitetnim priborom koji je istina skup te smo bili prinuđeni ga nešto i posuditi znali da će ove godine djevojke biti odlične što se i ostvarilo.

 

Uz veliki prijelazni pehar te pehar koji su dobile u stalno vlasništvo medalje oko vrata ovih mladih i nasmijanih djevojaka sigurno su im veliki podstrek prema seniorskim vodma gdje se uskoro kane uključiti i u hrvatsku ligu.

 

D.Srpak zahvalio se kompletnoj ekipi na promicanju imidža grada M.Središća i žao mu je što nema više financijskih sredstava kako bi se svim sportskim klubovima pa tako i njima moglo čim više pomoći. Sve snage upinjemo da sredimo papire za izgradnju Ribičkog doma u Zalešću , ali moramo biti strpljivi i nadam se uskoro povoljnom rješenju i tog gorućeg problema za naše ribiče koji svakako spadaju u jednu od naših kvalitetnijih udruga.

 

Zaželio im je na kraju još puno lijepih uspjeha kako u sportskom tako i privatnim i školskim obavezama uz nadu da će ih financijski Grad moći puno više pratiti.

 

Predao im je i prigodne poklone u obliku bona koji će moći iskoristiti prodavaonici ribičkog pribora “Dado”. (Z. Rihtarec, foto Z.Rihtarec, Anđelko Jurak)