Provedite današnje nedjeljno popodne na Šetnici sv. Barbare u Murskom Središću

Natjecanje u pečenju proštenjskih kolača, te Promenadni koncert uz zvukove puhačkog orkestra i plesne korake mažoretkinja danas 23.06.2024. godine.

U 16:00 sati očekuje nas Natjecanje u pečenju proštenjskih kolača. Tročlani žiri će kušati kolače, te odlučiti koje tri vrste su najbolje, ali i koji kolač je najmaštovitiji. Grad Mursko Središće osigurava novčane nagrade za prva tri mjesta, dok za najmaštovitiji kolač Terme Sveti Martin daruju noćenje s doručkom i kupanje za dvije osobe.

Grad Mursko Središće i Općina Mala Subotica potpisali su Sporazum o partnerstvu i suradnji u vidu zajedničkog nastupa kulturnih društava.

Suradnja će se nastaviti i ove godine, pa će se na Šetnici svete Barbare, u nedjelju 23. lipnja u 17:00 sati, u organizaciji Gradskog puhačkog orkestra Mursko Središće održati Promenadni koncert.

Riječ je o još jednom u nizu događaja u sklopu manifestacije Ljeto uz Muru. Osim gradskog puhačkog orkestra na ljetnoj pozornici nastupit će i Puhački orkestar Općine Male Subotice, Mažoretkinje Murskog Središća te Mažoretkinje Općine Mala Subotica. Pozivamo građane da uživaju u sjajnim izvedbama puhačkih orkestara i mažoretkinja.

GMS