Pronađeni bicikli na području Policijske uprave međimurske

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec u proteklih nekoliko dana pronašli su više odbačenih bicikala nepoznatih vlasnika

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec u proteklih nekoliko dana pronašli su više odbačenih bicikala za koje se sumnja da su ukradeni na području grada Čakovca. Pronađeni bicikli pohranjeni su u sjedištu Policijske uprave međimurske.

Pošto provedenim kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni vlasnici pronađenih bicikala, mole se građani da na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske u glavnom izborniku, rubrici GRAĐANI te potom odabirom kategorije PRONAĐENI BICIKLI, pregledaju sve bicikle u priloženoj galeriji.

U slikovnoj galeriji nalaze se bicikli pronađeni na području Policijske uprave međimurske, a moguće ih je pregledavati odabirom („klikom“ – „povećaj sliku“) fotografije u naslovnici galerije te potom pregledavanjem svih umetnutih bicikala. Napominjemo kako se u vidljivom dijelu galerije prikazuje samo osam fotografiranih bicikala, dok su preostali bicikli sakriveni unutar same galerije.

Ako građani pregledom spomenute galerije pronađu svoj bicikl, potrebno je da se putem telefona obrate nadležnoj policijskoj postaji, kako bi dogovorili detalje oko preuzimanja bicikla.
(tekst i foto: PU međimurska)