Pronađena nestala 48-godišnjakinja

Na sreću angažman policijskih službenika Policijske uprave međimurske te članova HGSS-a i lokalnog DVD-a, kao i skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), isplatio se te 48-godišnjakinja pronađena živa

Danas, 2. ožujka nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca pronađena je nestala 48-godišnjakinja. Na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, a potom je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Podsjećamo kako je jučer, 1. ožujka nešto prije 17 sati Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest o nestanku 48-godišnjakinje.  Oko 10 sati spomenutog dana nestala se iz obiteljske kuće u Dragoslavcu, udaljila u nepoznatom smjeru te poslije više nije viđena.

Od prijave nestanka policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i lokalnog DVD-a te skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), intenzivno tragala za nestalom osobom. Na sreću angažman svih tragatelja se isplatio te je 48-godišnjakinja pronađena živa.

Policijska uprava međimurske zahvaljuje svima koji su sudjelovali u potrazi za nestalom osobom. Zahvalu upućujemo i svim medijima koji su svojim objavama pomagali u traganju.

 

(PU međimurska, foto: ilustracija)