PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA – SRPAK ZAPLESAO SA MAŽORETKINJAMA

Zbog brojnih uspjeha, te medalja na međunarodnom festivalu „Samoborfest 2014“ gradonačelnik Dražen Srpak u petak, 13.06. u gradskoj vijećnici ugostio je mažoretkinje Murskog Središća i njihove voditeljice. Naime, sa Samoborfesta, turnira na kojem je sudjelovalo 486 izvođača iz 17 gradova i općina naše mažoretkinje s ponosom su donijele 2 zlatne medalje u kategoriji:solo rekvizit najmlađi i ples sa rekvizitima, 2 srebrne medalje u kategoriji: tradicionalni mažoret ples i ples s rekvizitima, te 2 bronce u kategoriji: solo rekvizit senior i tradicionalni mažoret ples kadeti.

         Cure su gradonačelniku ispričale kako su se provele na turniru, u kojim kategorijama su nastupale, te su mu pokazale i naučile ga bitne mažoret pokrete.

         Gradonačelnik je istaknuo kako je ponosan na njihove rezultate, i zahvalan što se odazovu i uljepšavaju svaku gradsku manifestaciju, te da i dalje s ponosom predstavljaju naš grad.

 

         Također, veliko hvala trenericama Lari  Šimić Podgorelec i Luciji Bedić na njihovom nesebičnom trudu i radu!! (Dolores Vrtarić, foto Z. Rihtarec)