PREKRASNU DISCO VEČER OSVJEŽILE ORIJENTALNE PLESAČICE !

Za razliku od popodnevne Murske alke kojoj je zbog ubitačne vrućine prisustvovalo malo građana, večerašnji disco privukao je stotine ljudi koji su se u odličnoj atmosferi i idealnoj temperaturi, vrhunski zabavili.

Svi stolovi na gradskoj lučici bili su puni, kao i šetnica cijelom svojom dužinom. Nitko tko je došao nije pogriješio, jer zabava je bila stvarno odlična.

Iznenađenje večeri priredile su orijentalne plesačice “TALISMAN”. Tri djevojke iz Preloga, Svete Marije i Pribislavca izvele su u dva navrata do sada u Murskom Središću neviđenu predstavu ! Njihovi orijentalni plesovi oduševili su sve prisutne koji su ih za nastup nagradili dugotrajnim aplauzom. Nešto takvo zaista je trebalo vidjeti !

Nakon toga, ponukani dobrom disco glazbom koju su puštali Cipi, Bek ,Šprle i Pek, mnogi su zaplesali i razgibali svoje udove.

Izvrsnoj atmosferi nije naudio ni inspektor ZAMP-a koji je došao provjeravati licencu DISCA ŠMRK , a kojeg je u svom stilu napucao Zlatko Bek, ponudivši mu besplatno kupanje u Muri !

Sve u svemu, jedna prekrasna noć koja se dugo neće zaboraviti !