Predsjednik Republike Hrvatske odlikovao djelatnike PU međimurske povodom Dana policije

Ove godine ispred Policijske uprave međimurske međimurske odlikovani su Stjepan Balić, Saša Barila i Josip Gombar

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, u sklopu obilježavanja Dana policije i blagdana njenog zaštitnika sv. Mihovila, uručio je Spomenice domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu djelatnicama i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova.

Ispred Policijske uprave međimurske visokim državnim odličjem odlikovani su policijski službenici Stjepan Balić iz Postaje prometne policije Čakovec i Saša Barila iz Službe kriminalističke policije te držani službenik Josip Gombar iz Službe zajedničkih i upravnih poslova. Ujedno, predsjednik Milanović odlikovao je Spomenicom domovinske zahvalnosti i državnu službenicu Marijanu Jirouš  za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a koja je od 1. rujna ove godine zaposlena u Policijskoj upravi međimurskoj.

Na prijemu kod predsjednika Republike Hrvatske, uz odlikovane djelatnike Policijske uprave međimurske, bili su i načelnik Ivan Sokač te njegov zamjenik i savjetnik ministra unutarnjih poslova, Vladimir Faber. Čestitali su svim odlikovanima na časnoj i uzornoj službi uz poruku neka im ova odličja budu dodatni poticaj u daljnjem radu, ne samo njima, već i svim drugim mladim kolegicama i kolegama.

(tekst i foto: PU međimurska)