POZIVNICA: NATJEČAJ za društveno-kulturne i umjetničke programe u CZP Med dvemi vodami za 2021. godinu

Danas, 23. rujna obilježava se Međunarodni dan rijeke Drave. Prekrasni kadar te rijeke zabilježio je naš poznati pejzažni fotograf Davorin Mance iz Čakovca. Javna ustanova Međimurska priroda prigodno upravo na dan 23. rujna objavljuje NATJEČAJ na temu PRIRODA HRVATSKE.

Pozvani su zainteresirani autori i izvođači prijaviti programe kao što su izložbe fotografija, književne i putopisne večeri, predstavljanje knjiga, filmske i video projekcije, koncerti, plesne i kazališne predstave, performans i instalacije na otvorenom te slične umjetničke programe. Tema Priroda Hrvatske, svoj termin, prostor i publiku može imati tijekom 2021. u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu.

Odabire se 10 programa s terminom izvedbe u 2021. (osim u srpnju i kolovozu). Uz pomoć u organizaciji i promociji programa u tiskanim i elektroničkim medijima, svakom izabranom programu daje se financijska potpora od 500,00 kn.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren 30 dana, od 23. rujna do 23. listopada 2020.

Više saznajte na linku https://bit.ly/3mNTUST, a detalje (propozicije) i prijavnicu natječaja potražite na linku: https://forms.gle/9p2Krobu4phDjEML6

za Međimursku prirodu Roberta Radović

(foto: Davorin Mance)