Pozivamo vas da se prijavite na besplatni Edukacijski ciklus jačanja građanskih kompetencija zajednice

Što uključuje?

Uključuje 3 predavanja i 2 radionice prema Vašem izboru:

  • Prava i odgovornosti zajednice (12.4.)
  • Aktivni građani za zajednicu (13.4.)
  • Kritičko mišljenje (19.4.)
  • Kritička uloga kulture (20.4.)
  • Volonterstvo (27.4.)

Odaberite sudjelovanje na jednoj ili više tema koje su Vam potrebne za dodatnu edukaciju ili osvježavanje znanja o navedenim temama.

Edukacije se održavaju online kroz travanj, radnim danima od 17:00 sati. (Datumi održavanja su navedeni kod tema edukacija.)

Prijavite se na linku: https://forms.gle/ng1L6m69QeuDErA57

*Prijave traju do 10.4.2022.

Plan je da educiramo osobe i motiviramo ih da se uključe u aktivnosti neprofitnih organizacija ili da već postojeći članovi organizacija dobiju nove ideje kako aktivirati građane ili pokušati pokrenuti nove aktivnosti. Edukacije uključuju i „plan oporavka“ nakon covid negative koja je prisutna među ljudima.

Projektom Kreativni edukativni centar se želi nastaviti uspješna priča javnog društveno-kulturnog prostora koji povezuje građane, organizacije civilnog društva, ustanove u kulturi i donositelje odluka u uzajamnom učenju i kreiranju novih vrijednosti u zajednici. Svrha projekta je osnažiti organizacijske timove civilnog društva i zgrade Murai vještinama menadžmenta u kulturi, vještinama suupravljanja i participacije u programima zgrade Murai te aktivno uključiti građane i volontere u procese kreiranja sadržaja, politika i procese suupravljanja javnim prostorom u kulturi. Projekt traje 24 mjeseci. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/murai.kec

Instagram: @murai.kec

LinkedIn: Kreativno edukativni centar Murai