Poziv na Ljetnu školu profesora Baltazara

”Poštovani roditelji,

Željeli bismo vas srdačno pozvati na projekt s Udrugom za promicanje znanosti, ekologije i sigurnosti.

Naša Udruga aktivno promiče obrazovanje, inovativnost, stvaralaštvo te kreativnost u umjetničkim područjima i kulturi. Također potičemo međunarodnu suradnju u području obrazovanja i popularizacije znanosti, te razvoj vještina iskustvenog učenja i timskog rada.

Ove godine otvaramo dva nova projekta koji će biti međusobno povezani. Prvi je Ljetni kamp profesora Baltazara koji će kombinirati zabavne aktivnosti s znanstvenim eksperimentima, dok će Akademija profesora Baltazara pružiti dodatno obrazovanje iz STREAM područja tijekom nekoliko mjeseci u godini. Namijenjeni su djeci od 7 do 9 godina, kako bi se zaljubili u znanost od malih nogu.

Detaljnije informacije o Ljetnom kampu:

 Gdje? Svijet prirode, Zagrebačka ul. bb, 42204, Varaždin (Prijevoz osiguran iz Zagreba i Varaždina)
Kada? 8. – 11. srpnja 2024.
Za koga? Djeca od 7-9 godina

Prijave

Prijave traju od 17.6. do 1.7.2024.

Link za prijavu: https://forms.gle/EZYnCoqZ6WmG34Tp7

VAŽNO! Upute o plaćanju

Nakon što popunite obrazac, kontaktirat ćemo vas na e-mail adresu s podacima za uplatu. Za uplatu imate 3 radna dana. Nakon što izvršite uplatu, molimo vas da nam pošaljete potvrdu o uplati na e-mail. Tek nakon što platite i mi primimo potvrdu o uplati, smatramo da je vaše mjesto osigurano. Ukoliko ne uplatite u roku od 3 dana, vaše mjesto ide sljedećem na listi.

Ove godine

Pozivamo vas i vašu djecu na nezaboravnu avanturu na Ljetnom kampu profesora Baltazara! Kamp će kombinirati zabavne aktivnosti sa znanstvenim eksperimentima. Uključeni su dva obroka, svi materijali i diploma, uz tri uzbudljive radionice i znanstveni show koji će obogatiti ljeto vaše djece. Ljetnu školu organizira Udruga za promicanje znanosti, ekologije i sigurnosti u suradnji s volonterima i partnerskim udrugama. Pratite nas za puni program!

Članarina/Donacija za kamp:

Za 1 dan:

 • 50 € bez prijevoza
 • 60 € s prijevozom

Za 4 dana:

 • 160 € bez prijevoza
 • 200 € s prijevozom

Moguć prijevoz na relacijama Zagreb i Varaždin ukoliko bude dovoljno zainteresiranih. Dijete možete prijaviti na samo jedan dan ili na sva četiri. Raspored događanja nalazi se na našim društvenim mrežama i na web stranici.

Teme kampa

 1. dan:  Čarobne otopine
 2. dan:  Magični trikovi kemije
 3. dan:  Znatiželjni inženjeri
 4. dan:  Sveprisutna energija

Znanstveni show-ovi po danima

 1. dan:  Vatra nije neprijatelj!
 2. dan:  Hodanje po jajima
 3. dan:  Robot K1-robotika
 4. dan:  Farmville-životinje znaju najbolje!

Instagram: @baltazar.grad

Facebook: Baltazar Grad

LinkedIn: Baltazar Grad

Web: https://baltazargrad.com/

Kontakt: [email protected]

Petra Hus