Potjera – za Bojana Bračka iz Murskog Središća „treća nije bila sreća“!

Dana 21.10. Bojan Bračko iz Murskog Središća treći puta je nastupio u HRT kvizu POTJERA. Treća nije bila sreća, jer znanja je bilo ali sreće ne. Plasirao se u završnu potjeru sa osvojenih 17.500,00 kn, gdje je zajedno sa još 2 natjecatelja imao čak 15 točnih odgovora tj. koraka ispred lovkinje Morane Zibar, ali niti to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Donosimo njegove dojmove o kvizu Potjera.

„Treći puta sam nastupio u Potjeri. Novi voditelj Joško Lokas ima ugodan, ležeran i domaćinski pristup kvizu i natjecateljima, što je pozitivno. U prvoj minuti dao sam 5 točnih odgovora i imao osvojenih 17.500,00 kn, što je nekakva zlatna sredina. Lovkinja je bila Morana Zibar, a na ploči potjere uzeo sam srednju ponudu tj. osvojeni iznos. Smatram da sam na ploči imao set dosta teških pitanja te me Morana skoro ulovila jer je došla samo na korak zaostatka. U završnoj potjeri bili smo suborci Tonći, Filip i ja, i borili se za 49.000 kn, što nije puno ali čovjeka veseli… Kao i uvijek u životu, ima boljih i ima malo manje dobrih tj. lošijih dana. Ovog puta prikazali smo dobar nivo znanja, ja sam dao 7 točnih odgovora uz samo jedan netočni odgovor i odgovor u zadnjoj sekundi koji mi nije priznat zbog isteka vremena?! Međutim, lovkinja Morana Zibar je vrhunski kvizaš i znalac širokog spektra znanja te nas je ulovila, a svakako nam nije pomogao niti njezin malo lakši set pitanja.

Meni pub kvizovi i razne kviz provjere znanja predstavljaju hobi i zadovoljstvo, i naravno da ću se opet prijaviti u kviz POTJERA, kao što se prijavljujem i u kviz TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ, a možda jednom usput osvojim i nešto novaca. Tko zna – krhko je znanje, kao što kaže pjesnik.“

(rt, foto: snimka zaslona)