POSTAVLJEN SVIJEĆOMAT NA GROBLJU KOJE SE I DALJE UREĐUJE

Na gradskom groblju postavljen je novi svijećomat za prodaju raznih vrsta lampiona. U dogovoru s Gradom to je učinila firma SENTA d.o.o. iz Križevaca. Svijećomat radi na kovanice i jednostavan je za upotrebu pa će od sada građani moći lampione nabaviti na licu mjesta. Isti takav postavljen je i u Peklenici.

Kako se približava blagdan Svih svetih, tako se naše groblje svakim danom sve više uređuje. Komunalni radnici Branko Štelcer ,Vanja Cilar i Dražen Rožman daju sve od sebe kako bi ono izgledalo reprezentativno. Uređuju prilazne puteve, kose travu i šišaju živicu, a kontejnere za smeće obojili su svježom zelenom bojom. Kažu da bi još trebalo betonskom bojom obojiti nove fontane i onda bi sve izgledalo kako treba.

Uređenje ulice koja vodi prema groblju povjereno je firmi AUTO PRIJEVOZ – NISKOGRADNJA ŽGANEC čije smo djelatnike danas zatekli kako bagerom uređuju cestu. Do 25.10.2013. trebao bi se dopremiti lomljeni bijeli šljunak koji će građani moći koristiti za uređenje staza i samih grobova. (tekst R. Tomanić, foto Z. Rihtarec)