Položen vijenac i zapaljene svijeće u Murskom Središću za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Kod Spomenika hrvatskim braniteljima – piramida u srijedu, 5. kolovoza 2020. godine u Murskom Središću polaganju vijenca i paljenju svijeća prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak, predsjednik Gradskog vijeća Zvonko Vrtarić, predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – ogranak Mursko Središće, predstavnici Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Mursko Središće te predstavnici Policijske postaje Mursko Središće. Gradonačelnik Dražen Srpak zbog privatnih obaveza nije mogao prisustvovati zajedničkom polaganju vijenca i paljenju svijeća, već je svijeću za slavu Domovine i u čast svim hrvatskim braniteljima zapalio dan ranije.

Ulazak hrvatske vojske u Knin 5. kolovoza i oslobađanje teritorija najvažnijim su događajima u hrvatskoj povijesti, koji je osim pobjedi prikladno posvećen i svima onima koji su najveći dio tereta Domovinskog rata iznijeli na svojim leđima.

(GMS)