Policijska uprava međimurska prelazi na ljetno radno vrijeme

Usklađivanjem radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi, kao i internih potreba ustrojstvenih jedinica MUP-a, Policijska uprava međimurska od 3. lipnja 2019. godine prelazi na ljetno radno vrijeme

Ministar unutarnjih poslova, poradi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi, koje tijekom ljetnih mjeseci prelaze na ljetno radno vrijeme, kao i radi ostalih potreba službi policijskih uprava i policijskih postaja u ljetnom razdoblju, donio je Odluku kojom je utvrđeno dnevno radno vrijeme Policijske uprave međimurske tijekom ljetnih mjeseci:

  • u razdoblju od 1. lipnja do 30. rujna 2019. godine dnevno radno vrijeme je od 7 do 15 sati.
  • dnevno radno vrijeme Odjela za upravne poslove u sjedištu Policijske uprave te u Policijskoj postaji Prelog je od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30 sati), utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati), a tijekom cijele godine svakog prvog petka u mjesecu od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati).
  • dnevno radno vrijeme upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće je utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati) te četvrtkom od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30 sati.

Obavještavamo sve građane da će primjena ove Odluke u Policijskoj upravi međimurskoj započeti od ponedjeljka, 3. lipnja 2019. godine.

(Tekst i foto: PU međimurska)