Pogledajte 2-minutni crtani film iz daleke 1930. U njemu je scenarij koji se danas odvija s koronom u cijelomu svijetu!

U 2-minutnom crtanom filmu iz daleke 1930. godine prvi puta je na filmu primijenjena  metoda prediktivnoga programiranja gledateljstva i to upravo s virusom gripe, dakle scenarij koji se danas odvija s koronom u cijelomu svijetu!

Crtani film je naručen od strane najbogatije svjetske oligarhije  čija većina su članovi eugeničkoga društva koji se sve do danas opsesivno bave ne samo depopulacijom stanovništva nego i stvaranjem Nadčovjeka odnosno njihovom osobnom besmrtnošću i reduciranjem čovječanstva na oko 500 milijuna ljudi.

FILM:

U engleskom izdanju The Times of Israel je izjava “izraelskoga Beroša”, prof. Salman Zarka, da će poslije trećega cijepljenja koje je u tijeku u Izraelu početkom 2022. doći na red i četvrta injekcija tako nazvanoga a zapravo lažnoga cjepiva, pravim imenom injekcija genske promjene prirodnoga ljudskoga DNK  u – digitalni DNK!

Prvo su nas navikli da doze ne možemo preskakati, zbog toga jer će po redu nadograđivati operativni sustav (to jest postupno mijenjanje našeg prirodnog DNK u digitalni DNK).

Ne možete primati senzore ako nemate taj otrovni spike (šiljasti) protein koji će dosta ljudi ubiti ili ih doživotno napraviti invalidima.

Oni su tzv. “docking station”, (priključna stanica) uređaj u koji se prijenosno računalo, pametni telefon ili drugi mobilni uređaj mogu staviti za punjenje, omogućujući pristup napajanju i perifernih uređaja i drugih značajki.

Zato morate prvo primiti dvije injekcije (doze) po redu, pa onda redom sve ostale, dok u glavama ne čujete glas: Dobro jutro, u vama je naša patentirana tehnologija. Mi vas posjedujemo. Sada ste naš GMO hibrid, transhumani čovjek – zomboid.

Zapamtite njihovo „novo normalno“ geslo: „Nećete posjedovati ništa i bit ćete sretni!

Dakle sva vaša imovina (pokretna i nepokretna) prijeći će u vlasništvo njihove svjetske korporacije – države koja će Big – brotherovski i vrlo temeljito nadzirati Vas i sve drugo oko Vas u ovomu svijetu!

Klaus Schwab, predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u svojoj nedavno objavljenoj knjizi govori o velikom resetu i 4. tehnološkoj revoluciji, stvaranju jedne nove transhumanističke svjetske civilizacije o kojoj ne govori otvoreno – eksplicitno, no implicitno se to podrazumijeva o uništenju svih nacionalnih država, ujedinjavanja svih religija u novu sinkretičku univerzalnu religiju, gdje će Papa biti šef svih religija u svijetu, itd. Pametnom dosta da vidi kuda ovo sve vodi!

https://2012-transformacijasvijesti.com/koronavirus-kovid-19/slijediti-znanost-dokumentarni-film

Drugi video prikazuje sve laži o programiranoj političkoj plandemiji, izjave vrhunskih znanstvenika koji govore sa znanstvenog motrišta i zgroženi su posljedicama primanja injekcija genskih mRNA pripravaka.

Autor: Darko Feletar, dipl. ing. elektrotehnike