POČINJE AKCIJA „MOJE MURSKO SREDIŠĆE BEZ AZBESTA“

Poštovani,

kako provodimo akcije/kampanje zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, tako je na red došao i grad Mursko Središće

 

Pozivamo Vas da nas medijski popratite u akciji

„Moje Mursko Središće bez azbesta!“

Pod pokroviteljstvom Grada Mursko Središće i komunalnog društva Murs Ekom d.o.o održat ćemo prezentaciju projekta zamjene azbestnih krovova i fasada.

24. srpnja u 18 sati – u DVD Mursko Središće (Frankopanska 8), a jedan sat ranije mogu se pogledati proizvodi naših sponzora.

 

Ovo je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno dešava na našim prostorima i vjerujemo da Vam može biti zanimljiva i korisna.

Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo upoželjniju turističku destinaciju.

Na otocima Krku x2, Cresu x2, Lošinju, HGK-u, u Gorskom kotaru u gradu Delnice i Vrbovsko, na Liburniji u gradovima Opatiji, Lovran, Mošcenicka Draga i Matulji, u Vrbovcu, na ZEFF-u (zeleni filmski festival), u Dugom Selu, Velikoj Gorici, Sveti Ivan Zelina, Ivanic-Grad, Rijeka, Benkovac, Rab, Jastrebarsko, Zadar i Zaprešic, Vinodolska opcina i Fuzine, Rovinj, a u realizaciji su Pula, Pazin i Labin.

Na 24 izuzetno posjecene prezentacije bilo je više od 3000 posjetitelja koje smo upoznali s novostima oko svega do sada postignutog, što mozete vidjeti na našoj stranici www.mojotok.info, a kako nas prate mediji mozete vidjeti na istoj stranici pod http://mojotok.info/o-nama/mediji-o-nama/.                                       

 Pridružite nam se jer zajedno smo jači!

 

Srdačan pozdrav,

 

Nenad Maljković