PLAKATIRANJE U GRADU ILI “TKO POSLJEDNJI NJEGOVA DJEVOJKA”

Problem plakatiranja prisutan je od kada su se postavili za to određeni stupovi. Dva najatraktivnija nalaze se u samom centru ,a zanimljiv je i onaj u Istarskom naselju.
Njih koriste svi kojima je potrebno bilo kakvo oglašavanje no neki fer-plej tu ne postoji. U ovo predizborno vrijeme koristi se metoda “tko jači taj kvači” jer čim pripadnici jedne stranke zalijepe  plakate, dolaze drugi i preko njihovih lijepe svoje.
I nisu samo politički aktivisti ti koji se u nedostatku prostora snalaze na taj način, nego i razni organizatori estradnih događaja, pa tako na stupovima nastaju čak i smiješne situacije.
Jedna od njih je i ova koju donosimo na našoj fotografiji,gdje ispada da su SDP-ovi kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnika Marijan Kutnjak i Josip Murković već postali GAZDE ! Naime, njihovu poruku i program prelijepili su fanovi Danijele Martinović ! Muralist ni u kom slučaju ne želi spomenute političare etiketirati kao “gazde” već samo prenosimo situaciju koja se nalazi na oglasnom stupu!