PEKLENIČKI DUO „ARIJANA I MARINKO“ IZBORIO NASTUP NA ŠPANCIRFESTU

Prije dva mjeseca objavili smo članak o Arijani i Marinku te vas pozvali da im svojim glasovima pomognete da učestvuju na Špancirfestu. Kako njihova kvaliteta nije bila upitna, a vaša podrška u klikovima i lajkanju ogromna, oni su izborili nastup na ovoj svjetski poznatoj manifestaciji. Sada vas pozivamo da ih i pogledate u Varaždinu gdje sviraju u četvrtak 28.08.2014. Nastup Arijane i Marinka počinje u 17,30h u Kranjčevićevoj ulici.

 

U Peklenici se pojavio zanimljivi glazbeni duo koji je vrhunska kombinacija mladosti i iskustva. Marinko Pintarić poznati je hrvatski glazbenik, član i osnivač legendarne„Baze“ i vođa sastava „Fall Out Trio“ dok je mlađahna srednjoškolka Arijana Vinko-Novak tek na početku svoje glazbene karijere.

Zajedno vježbaju nekoliko mjeseci i sada su se odlučili za prvi javni nastup i to na Špancirfestu u Varaždinu.

Kako njihova kvaliteta o tome ne odlučuje, nego glasovi putem interneta, Muralist vas poziva da svojim klikom miša omogućite ovom pekleničkom duetu da se predstave na manifestaciji na kojoj je u proteklih 15 godina nastupilo tisuće izvođača sa svih kontinenata te ju je posjetilo više od dva milijuna posjetitelja.

 Špancirfest će se ove godine održati u razdoblju od 22. do 31. kolovoza te će ponuditi deset nezaboravnih i zabavnih dana.

 

                                                                                                 (R. Tomanić)