PASTIRSKI ROCK “BIJELOG DUGMETA” U ARTU ! (foto Tin Tomanić)

Caffe bar ART nije samo običan kafić već se redovito za vrijeme vikenda pretvara u “koncertnu dvoranu”. Nedostatak takve ponude u gradu primijetio je poduzetni vlasnik spomenutog lokala Dragec Hoblaj koji svakog petka ili subote organizira nastup nekog rock benda.

Jučer su imali čast da pred prepunom terasom ART-a svoje umijeće pokažu PASTIRI, tribute rock bend koji izvodi pjesme “BIJELOG DUGMETA”, legendarnog sastava koji je djelovao u 70-tim i 80-tim godinama prošlog stoljeća i bio najveća i najpopularnija rock grupa na prostoru tadašnje Jugoslavije.

PASTIRI su svirali odlično, a pojedine njihove izvedbe djelovale su poput originala. Stvorili su uzavrelu atmosferu koja je u pojedinim trenucima prelazila u euforiju. Mnogi posjetitelji otrgnuli su se kontroli i u pravoj ekstazi pjevali zajedno sa bendom hitove poput “pekara”, “bosanca”, “ne spavaj mala moja…” “lipe cvatu”, đurđevdana” i ostalih neponovljivih i zaraznih numera “Dugmića”.

Na kraju su svi bili izuzetno zadovoljni, kako posjetitelji tako i organizator jer je ovaj događaj nadmašio  sve prijašnje koncerte. Formula je pronađena i samo je treba i dalje primjenivati !