Ove godine kupite najzelenije poklone

Bliži se vrijeme darivanja, a mi smo pronašli lokacije na kojoj možete kupiti čarobne unisex poklone – biljne terarije brenda BILJKE.PLANTS!

Biljni terariji BILJKE.PLANTS već dvije godine žive na domaćoj dizajnerskoj sceni i ukrašavaju domove, urede i recepcije biljkoljubaca, ali i amatera u svijetu zelenila. Ovaj koncept sadnje biljaka pokazao se iznimno uspješnim jer su biljke u staklenim kupolama zaštićene od našeg nemara, ali i pretjerane ljubavi (čitaj zalijevanja). Biljkama koje se nalaze u staklenim kupolama se produžava životni vijek jer terarij funkcionira kao mini inkubator u kojem se nalaze idealni uvjeti za rast i razvoj tropskih biljaka. Također, biljke su zaštićene od nametnika i suhog zraka, stoga uspijevaju baš svima!

Dodatna benefit terarija nalazi se u tome da je ovaj ekosustav 99% samoodrživ te da se zalijeva samo 2 puta godišnje. Idealno, zar ne? Trik je da pri zalijevanju koristite isključivo destiliranu vodu (ne odstajalu ili prokuhanu) jer ćete na taj način izbjeći stvaranje ružnih tragova od kamenca na staklu.

BILJKE.PLANTS terarije izrađuju majka i kći iz Vinkovaca. Kći, Ana, brend je pokrenula 2020. iz hobby-ja, a danas zapošljava čak 5 osoba mlađih od 30 godina. U izradi terarija joj pomaže vješta vrtlarica, njezina majka Ksenija. Mali obrt brzo se širi, a Ana uskoro planira otvoriti poslovnice po cijeloj Hrvatskoj.

Terariji brenda BILJKE.PLANTS dostupni su u plant shopu u Hrvatskoj na Ilici 74 u Zagrebu, kao i u prizemlju shopping centra Arena u Zagrebu. Također, terarije možete kupiti i u trgovačkom centru Portanova u Osijeku.

Saznajte više na web shopu www.biljkeplants.com

BILJKE.PLANTS