OTVARA SE KLUB ZA STARIJE OSOBE U MURSKOM SREDIŠĆU

 

POZIVna otvorenje Kluba za starije osobe Mursko Središće

 

Poštovani,

pozivamo vas na svečano otvorenje Kluba za starije osobe u Murskom Središću, 25.4.2014. godine, s početkom u 10 sati, na adresi Trg bana J.Jelačića 20, Mursko Središće. Otvorenju Kluba prisustvovat će gradonačelnik grada Murskog Središća Dražen Srpak i voditeljica projekta Filipa Blažon.

Klubovi za starije osobe u Međimurskoj županiji nastali su u sklopu projekta „Centar za pomoć i njegu u kući“, čiji je glavni cilj povećati i pružiti kvalitetne socijalne usluge za starije osobe na području Međimurske županije.

Klub je mjesto gdje se starije osobe mogu družiti i kvalitetno provesti svoje vrijeme. Aktivnosti su usmjerene na poboljšanje kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici. U sklopu Kluba za starije osobe provodit će se razne edukacijske, kreativne, kulturno – umjetničke aktivnosti, te savjetovanje od strane stručne osobe i druge aktivnosti u skladu s potrebama starijih osoba.

Članovi klubova mogu biti sve osobe starije od 60 godina, iznimno i mlađe u slučaju da su umirovljene i koje žive na području grada Mursko Središće.

Program „Klubovi za starije osobe“ organizira Autonomni centar – ACT u suradnji s Udrugom umirovljenika Međimurske županije, podružnica Mursko Središće. A rad kluba podržava grad Mursko Središće. Više o klubovima za starije na web stranici (http://pomocukuci-mz.eu/klubovi-za-starije/)

Dođite i obogatite svojim prisustvom otvorenje Kluba za starije osobe Mursko Središće. 

Ispred grada Mursko Središće,

gradonačelnik Dražen Srpak 

Ispred tima projekta “Centar za pomoć i njegu ukući Međimurske županije”,

voditeljica projekta Filipa Blažon

Ispred Udruge umirovljenika Međimurske županije, podružnica Mursko SredišćePrelog,

 

predsjednik Stjepan Smolak