Otkazan ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, uz praćenje i prihvaćanje preporuka Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“, otkazuje i neće se održati

Obavještavamo građane da se obzirom na trenutnu procjenu epidemiološke situacije, uz praćenje i prihvaćanje preporuka Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“, koji je planiran za petak 18. rujna 2020. godine u organizaciji Policijske uprave međimurske uz potporu Vijeća za prevencijom Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, otkazuje i neće se održati.

Za potrebe Sajma, Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, osigurala su razne preventivne materijali, koji će biti raspoređeni na korištenje kroz različite preventivne aktivnosti Policijske uprave međimurske, tijekom rujna i listopada ove godine. Predstojeće preventivne aktivnosti bit će najavljene putem internetskih stranica i redovnih dnevnih priopćenja za medije Policijske uprave međimurske, kao i njihova realizacija.

Ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svima koji su na bilo koji načina pomogli kako bi se ovogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije, uspješno realizirao. Nadamo se, i budućoj uspješnoj suradnji na sljedećem Sajmu sigurnosti i prevencije.

(PU međimurska, foto: ilustracija)