OSNOVNOŠKOLCI DOBIVAJU BILJEŽNICE S MOTIVIMA MURSKOG SREDIŠĆA, A VRTIĆANCI SLIKOVNICE

Stručni kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće između ostaloga donio je danas i dvije odluke koje se tiču učenika OŠ M. Središće i područne škole Peklenica kao i za djecu gradskih dječjih vrtića.

  1. 1. „Dux“, Gundulićeva 31, Osijek – odobrava se prijedlog provedbe projekta izrade i podjele školskih bilježnica sa otisnutim motivima Grada Mursko Središće, svim osnovnoškolcima OŠ Mursko Središće i područne škole Peklenica, (ukupno 538 učenika po 10 bilježnica), u ukupnom iznosu od 29.590,00, što će se predvidjeti u gradskom proračunu za 2017. godinu a učenicima podijeliti za školsku godinu 2017/2018., a za provedbu istog zadužuje se Dolores Vrtarić, voditeljica Odjeka za opće društvene djelatnosti.
  1. 2. „Mozaik knjiga“ Irena Marković, Zagreb – usvaja se ponuda za kupnju slikovnica i literature za mlade po cijeni od 20,00 kn sa PDV- om po naslovu knjige ili slikovnice, na način da se kupuju knjige za svu djecu dječjih vrtića i za sve osnovnoškolce na području Grada Mursko Središće, a knjige će biti podijeljene za božićne blagdane. Za provedbu istog zadužuje se Dolores Vrtarić, voditeljica Odjeka za opće društvene djelatnosti.

(R. Tomanić, foto: ilustracija)