Osnovana „MEĐIMURKA“ – klub potrošačica ROZP

Drage potrošačice iznimna mi je čast upoznati Vas s našom odlukom o osnivanju Kluba koji će biti namijenjen isključivo potrošačicama i ženskim potrošačkim temama i problematikom.

Nakon podužeg promišljanja i praćenja tržišta uočili smo da na tržištu postoji sve više proizvoda koji su namijenjeni prvenstveno ženama stoga smo odlučili osnovati klub kako bi žene zaštitile svoje interese. U najvećoj mjeri prilikom kupovine proizvoda, ali nastojat ćemo doprinijeti i zaštiti interesa žena kao ponuđačica pri ulasku na tržište robe, usluga i radova. „Međimurka“ će težiti  društvenoj, socijalnoj, političkoj i ekonomskoj ravnopravnosti žena.

„Međimurku“ vodi mlada, entuzijastična stručna specijalistica javne uprave, gospođica Nikolina Srša. Više o klubu možete pročitati na mrežnim stranicama kluba www.medjimurka.rozp.hr a kontakt je: email: [email protected]  mob: 091/291 9250 .

Pozivamo sve zainteresirane potrošačice da se pridruže klubu i tako pridonesu značaju kluba i podupru nas u radu. Članstvo je besplatno, a pristupnicu možete popuniti na stranicama kluba.

Direktorica

Gordana Lukić