Osmaši, posjetite u petak Gospodarsku školu Čakovec i donesite odluku o nastavku školovanja

Poštovani učenici osmih razreda,

bliži se završetak nastavne godine, a vas čeka odluka o nastavku školovanja. Željeli bismo vam približiti različite programe zanimanja, a osobito praktičnu nastavu koja se odvija u Gospodarskoj školi Čakovec.

Pozivamo vas da nas posjetite 25. svibnja 2018. godine od 13 do 17 sati kada organiziramo Dan otvorenih vrata. Moći ćete sudjelovati u radionicama u kojima ćemo pokazati dio praktične nastave učenika krojača, obućara, cvjećara, vrtlara, poljoprivrednih gospodarstvenika, pismoslikara, frizera, kozmetičara, pedikera, vozača motornog vozila, tehničara za cestovni promet i agrotehničara. Želimo vam pokazati specijalizirane učionice i kabinete, ali želimo da se i sami odvažite aranžirati, šivati, slikati, izrađivati predmete od kože i gline, a naši učenici pokazat će već stečene praktične vještine.

U sklopu Dana otvorenih vratiju prezentirat ćemo kreacije učenika, sudionika projekta „Postani kreativan“.

Gospodarska škola usmjerena je prema razvijanju vještina potrebnih za rad u struci, a osobito naglašavamo sudjelovanje u međunarodnim projektima kojima svakom učeniku nastojimo omogućiti praktičnu nastavu u inozemstvu.

Veselimo se vašem dolasku i rado ćemo odgovoriti na sva pitanja.

(Martina Šoltić)