OSMAŠI I NASTAVNICI OŠ MURSKO SREDIŠĆE POSJETILI „SOBOČAN-INTERIJERE“

Sobočan-Interijeri d.o.o. sigurno su prvi  gospodarstveni brand Murskog Središća.  Svojim programom pronose ime Hrvatske, Međimurja, a i malenog Murskog Središća diljem cijele Europe , Afrike  pa i šire. U svom razvojnom programu kao bliski suradnici jedne od najvećih firmi sportske opreme Intersporta ove godine  rade i na programu na Europskom nogometnom prvenstvu „Euro 2016“ u Francuskoj.

05

Kako bi sa svojim djelovanjem upoznali  i one koji su tek na početku životnog puta u odabiru svog zanimanja, uspostavili su kontakt sa školama kako bi učenicima pomogli u odabiru budućeg  zanimanja. Već su tako u sklopu svog  djelovanja u posjetu imali učenike srednje škole. Gosti su im bili učenici Gospodarske škole Čakovec , a sad su ih posjetili i učenici osmih razreda Osnovne škole Mursko Središće u pratnji  svojih nastavnika.

03

Sve ih je najljepše pozdravio direktor firme  Franjo Sobočan te ih uputio na svoje najbliže suradnike u upoznavanju rada firme . Jasmina Goričanec  koordinatorica projekata , Damir Vragović voditelj marketinga i prodaje, Marko Nedeljko  voditelj radnih naloga te Denis Kučko voditelj projekata  proveli su osmaše kroz cijeli pogon firme.

02

Zainteresirano su učenici pratili izlaganja  stručnih osoba i sigurno se neki od njih vide u daljnjoj budućnosti kao djelatnici Sobočan-Interijera.

11

U Sobočan –Interijerima  potrudili su se da ovaj posjet mladima ostane u trajnoj i lijepoj uspomeni te su ih nakraju počastili sa sokovima i slatkišima.

(Z. Rihtarec)

01

04

04a

06

07

08

09

10

10a

11a

12

13

3b97e3a6-170d-4173-b7c2-27a1c7c2b1e4

14

15

16

17