Opustite se i relaksirajte u novootvorenom salonu za masažu Aromavita u Murskom Središću

Užurbani način života, stres kod kuće i na poslu često mogu negativno utjecati na zdravlje osobe. Često nemamo dovoljno vremena za opuštanje i relaksaciju, ali zato je tu Aromavitanovootvoreni salon za masažu u Murskom Središću, s kojim vam je zdravlje nadohvat ruke. Bole li vas leđa, ukočeni ste ili se želite jednostavno opustiti i riješiti nagomilanog stresa, pravo rješenje za vas je masaža u Aromavita.

Salon za masažu Aromavita nalazi de na adresi Frankopanska 2, u Murskom Središću (u dvorištu kod caffe bar-a Picasso).

Poznato je da masažom činimo dobro za cijeli organizam. Osim što kožu čini mekšom i sjajnijom, poboljšava krvotok, izmjenu tvari u organizmu, relaksira i tonira mišiće, jača otpornost organizma, čini tijelo lakšim i puni ga energijom.

 

– Klasičnom medicinskom masažom otklanjaju se bolovi i druge zdravstvene tegobe, dok je anticelulitna masaža ciljana: djeluje se na celulit, dakle nakupine tekućine i masnoće koja izgleda kao narančina kora. Za ovu masažu idealno je zimsko razdoblje, a da bi se vidjeli rezultati, potrebno je najmanje deset tretmana. U ponudi našeg salona je i relaks-masaža koja, kao što joj i samo ime govori, opušta i ona je nešto laganija u odnosu na klasičnu medicinsku masažu – pojašnjava Weinberger.

U salonu Aromavita vrhunske medicinske masaže su po najpovoljnijoj cijeni u gradu i okolici: pola sata masaže po vašem izboru košta samo 80 kuna, sat vremena 140 kuna, a svakako iskoristite neponovljivu akciju: paket od pet masaža za samo 320 kuna!

 

Noviteti u Aromaviti

Od sad, svima zainteresiranima dostupni su i novi tretmani, a među njima ističu se Dermapen terapija te Oxygen therapy uređaj (među prvima u Hrvatskoj) u kombinaciji s Juliette Armand kozmetikom.

Dermapen terapija

Dermapen terapija podrazumijeva tretmane s mikroiglicama koji potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. Dermapen pomlađuje kožu prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod kutem od 90 stupnjeva uzrokujući mikrooštećenja. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Dermapen terapija mikroiglicama je vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Oxygen therapy uređaj

Sprejanjem i injektiranjem kisika vraća koži izgubljeni sjaj, elastičnost i izjednačenost. Koža postaje zdravija, svježija, znatno manje sklona alergijskim reakcijama i dermatološkim problemima. Povećava se sposobnost apsorpcije hranjivih tvari i njihovo djelovanje. Također se može preko aparata inhalirati kisik te na taj način kisik dolazi do svih naših stanica.

Na taj način organizam se štiti od raznih oštećenja i bolesti. Također, inhalacije pomažu kod problema s gornjim i donjim dišnim putevima. Nedostatak kisika u ljudskom tijelu uzrokuje usporavanje metabolizma, sivilo kože, fleke, široke pore, loše pamćenje i oslabljeni dišni i imunološki sustav, a također i kiselost organizma prati nedostatak kisika.

Svi zainteresirani za masaže mogu se ili javiti direktno u salon, ili na telefon 095 3 406 064, odnosno na e-mail [email protected]. Sve novosti iz Aromavite možete pratiti i na web stranici www.izmasiraj.me, putem koje možete i rezervirati svoj termin za masažu.

 

Povodom otvorenja do 15.12.2017. godine iskoristite poseban popust od 20% prilkom web narudžbi putem www.izmasiraj.me i/ili 15% na Poklon bonove za pojedinačne usluge.

 

Aromavita poklanja 2*1 medicinsku masažu

Čitateljima Muralista salon za masažu Aromavita poklanja 2*1 tretmana medicinske masaže. Sve što trebate je polajkati FB stranicu salona https://www.facebook.com/aromavitams, označiti ovu objavu na našoj Facebook stranici sa ‘sviđa mi se’ te u komentaru ispod objave ostaviti svoje ime i prezime do petka, 08. prosinca, kada ćemo mi u jutanjim satima, slučajnim odabirom, odabrati dva sretna dobitnika koji osvajaju po jednu masažu! Sretno!