Općina Vratišinec poziva da prijavite svoju štetu uslijed prirodne nepogode – suša

Temeljem Odluke župana o proglašenju prirodne nepogode suše na području gradova Čakovec, Mursko Središće i Prelog i općina Belica, Domašinec, Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Donji Vidovec, Goričan, Gornji Mihaljevec, Kotoriba, Mala Subotica, Nedelišće, Orehovica, Podturen, Pribislavec, Selnica, Strahoninec, Sveta Marija, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec, Štrigova i Vratišinec od dana 30. kolovoza 2022. godine zbog visokih temperatura i izostanka potrebnih količina padalina u razdoblju od druge polovice lipnja do druge polovice kolovoza zbog čega su na području navedenih JLS-a nastale štete na ratarskim i povrtlarskim kulturama, krmnom bilju, voćnjacima i vinogradima, pozivamo Vas da prijavite štetu od navedene prirodne nepogode za stradale kulture na području Općine Vratišinec.

Prijava štete podnosi se elektroničkim putem na obrascu PN u prilogu putem e-maila na adresu: [email protected] ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vratišinec, na adresi dr. Vinka Žganca 2.
Rok za dostavu prijave je 07.09.2022. godine do 15 sati bez obzira na način dostave. Obrasci se mogu preuzeti osobno u Jedinstvenom upravnom odjeli ili na službenoj stranici Općine Vratišinec www.vratisinec.hr

SVE TRAŽENE PODATKE IZ OBRASCA OBAVEZNO POPUNITI  JER SE U PROTIVNOM ISTI NEĆE MOĆI OBRADITI. SVI PODACI IZ PRIJAVE UNOSE SE U REGISTAR ŠTETE PUTEM APLIKACIJE TE SU PODACI NEOPHODNI ZA UNOS. NEPOTPUNI I NEPRAVOVREMENI OBRASCI NEĆE SE RAZMATRATI!!

Općina Vratišinec