Oni se brinu da naš grad izgleda čisto i uredno

Da sva mjesta na području našeg grada izgledaju čim ljepše i urednije brinu se djelatnici našeg Gradskog komunalnog puzeća „MURS – EKOM“. Svi znamo kako je širok obim poslova da bi svi u korisnici usluga bili čim zadovoljniji,a oni se svojski trude da iako ih ima premalo kako vele dečki s terena, da svima ugode. Znaju da uvijek ima onih koji su malo i nezadovoljni, ali svi u konačnici dođu na red neki malo prije neki kasnije. Prioriteti nažalost moraju uvijek postojati što je po nama sasvim normalno
U Matije Gupca ulici u Murskom Središću, kod kapelice zatekli smo dva vrijedna djelatnika tvrtke Bojana Kodbu i Zdravka Strojka-Čodu kako po uzavrelom suncu sređuju, kose okoliš kapelice, a to im je samo jedna od mnogobrojnih obveza tog dana. Nakon obavljenog posla kod kapelice krenuli su dalje vele treba srediti okoliš na šetnici i oko skele, jer sutra su tamo kotlići Mjesnih odbora.
Da i rekli su da mještani gdje god dolaze su korektni prema njima i da se brinu da uz taj teški fizički rad ne ostanu žedni.
Sve pohvale djelatnicima Murs-Ekoma za njihov uloženi trud za očuvanje čistoće i urednosti našeg grada.
(tekst i foto:zr)