OGORČENI SREDIŠĆANAC O OPROSTU DUGOVA – SVE JE TO JEDNA VELIKA ŠALA !

Sada je glavna vijest oprost dugova. Kakvih,kojih,kome,kako su nastali, i slično???

Upravo je objavljeno da je do sada „pozitivno riješeno“ njih 12500,ali to nije  istina. Svi kojima je to dano do znanja u velikom broju su pohrlili tražiti otpis duga,ali na upit   dobivaju i popis hrpe dokumenata koje trebaju pribaviti. A što je sa kamatama? O tome nema još govora.

Neke banke su odredile visinu otpisa i kada su spremne to učiniti!

Bilo bi zanimljivo čuti bar neke od onih koji su otišli“pokisli“ iz FINE. Koje zapreke su izmislili da otpisa ne može biti,jer mnoge kriterije ne zadovoljavate,a to piše u uputama koje su dobili i toga se treba strogo pridržavati. Pa mi smo ipak pravna država!

Prema podatcima na taj „oprost“ ima pravo 75000 ljudi,a predviđeno je 60 milijuna kuna. To je kao da 100 kokoši nahranite sa kilogramom hrane.

Popularnost vlade je naglo porasla, pa se nemojmo iznenaditi ako će nam plaće i mirovine porasti najkasnije od siječnja 2016. godine,ako sadašnja vladajuća garnitura dobije ponovo izbore.

Kako „briljantno“ je  “riješen“ problem sa švicarskim frankom?

Ako izgube izbore,neka nova vlast o tome brine,a oni već sada imaju spremna pitanja zašto to dalje neće biti moguće, kad je to tako „uspješno“ njima prošlo.

Samo u Sjevernoj Koreji vlada određuje vrijednost valute,koja je sada jača i od franka, dolara i eura.

Dosta sam toga napisao u navodnicima,jer je i ova „vlast“ pod navodnicima.

Ogorčeni državljanin RH, Smail Husadžić