Obrat u slučaju šišanja u Čakovcu? Iskrsnule snimke nadzornih kamera, javili su se i novi svjedoci

Međimurska policija istražuje što se dogodilo u petak 7. srpnja oko 18 sati na prostoru Gradske tržnice u Čakovcu kad je dječaku mašinicom obrijana glava. Izuzete su snimke nadzornih kamera te policija razgovara sa sudionicima događaja kao i svjedocima. Postoji mogućnost da se radilo o izazovu u kojem je dječak dobrovoljno sudjelovao.

Kako neslužbeno doznajemo, snimke nadzornih kamera s tržnice pokazale su da nije bilo nasilja nad dječakom kojem je ošišana kosa, a javili su se i drugi svjedoci događaja koji to potvrđuju.

Dječak je, izgleda, dobrovoljno sudjelovao u šišanju, a postoji mogućnost da se radilo o nekom izazovu ili okladi, doznali smo. Policija još razgovara sa svim sudionicima i svjedocima te utvrđuje što se točno dogodilo.

Majka ošišanog dječaka u grupi na Facebooku ranije je objavila fotografije na kojima se vidi dječakova obrijana glava te priču kako su dječaka dvojica drugih dječaka držali za ruke dok ga je treći ošišao mašinicom, a na objavu su reagirali brojni šokirani sugrađani.

(izvor: https://dnevnik.hr/, fpto: Facebook)