OBNAVLJA SE SKELA U FUSKU

Nakon što je prije izvjesnog vremena na inicijativu Grada i voditelja skela Rudolfa Mesarića obnovljena skela u Križovcu, ovih dana započela je i obnova skele u Fusku  u M.Središću.

  Radove na farbanju te zamjeni dotrajalih dijelova skele i same ograde na njoj izvode serjojnski skelar  Vinko Trstenjak – Vinca  , a pomoć mu pruža Tomo Tomić preko javnih radova kojeg smo danas i zatekli na bojanju ograde skele.

 Prema riječima voditelja skela  gospodina  Mesarića cilj ove obnove je sigurnost skele za upotrebu  kako bi se njezini korisnici osjećali sigurna naročito sada u ljeti kada je ona i najviše u upotrebi.

 Obnova skele trajati će negdje oko tjedan dana, ali ona će za to cijelo vrijeme biti u funkciji. Sigurno da ćedolaskom ovih pravih vrućina u Fusek i na skelu opet dolaziti kupači i sigurno će se ljepše i ugodnije osjećati sada kada će ona dobiti ljepši i funkcionalniji izgled.

Lijepi okoliš uređen rukom našeg skelara Vince svakako pruža još jedan ugodan ugođaj oku , a polako se ona pretvara u našu središćansku plažu i bilo jako lijepo kada bi se ovdje uredili još neki zanimljivi sadržaji za zabavu kao odbojka na pijesku ili  mali nogomet. (Z. Rihtarec)