OBNAVLJA SE ODBOJKAŠKO IGRALIŠTE U PEKLENICI – GRAD POKLONIO MREŽU

OK Plavi iz Peklenice svakako spada u perjanice rada s najmlađima. Taj njihov trud i kvalitetan rad prepoznali su i u Gradu , a tako i mještani Peklenice koji su im zbog toga odlučili pomoći u obnovi već starog i lošeg igrališta za odbojku na pijesku.

01

Grad je odbojkaškom klubu klubu namijenio 15.000,00 kuna donacije, a dodatno će se još angažirati pripomoći klubu u sanaciji i obnovi igrališta. Danas  smo na gradilištu zatekli i gradonačelnika  M. Središća Dražena Srpaka  koji je došao pogledati kako napreduju radovi, a nije došao praznih ruku te im je u ime Grada Jurici Novaku treneru i voditelju ekipa predao novu mrežu koja će se postaviti na obnovljenom igralištu.

02

Posebno moramo istaknuti i dvojicu mještana Peklenice Rudolfa Mesarića i Željka Novaka koji su svojim dobrovoljnim i besplatnim radom te upotrebom vlastite mehanizacije  maksimalno pomogli kako bi sanacija igrališta bila što jeftinija.

03

Prema riječima Jurice Novaka na samom igralištu Mesarić i Novak izvršili su iskop  i odvoz 5o kubičnih metara zemlje i već starog i lošeg pijeska kojeg je poslije svake kiše trebalo posebno usitnjavati. Zato će se navozom novog specijalnog pijeska na igralište omogućiti još bolji rad i igra svim zainteresiranima za taj lijepi sport.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

04

05